Iwona Zasuwa, Smakoterapia na  wynos. Odporność przez cały rok, Wydawnictwo Edipresse

Życie w biegu nie musi oznaczać rezygnacji z wartościowych posiłków. Jednak warto samodzielnie zadbać o to, co się je, będąc poza domem. To nie jest trudne – przekonuje Iwona Zasuwa, ekspertka od zdrowego żywienia, autorka bloga oraz serii książek pod tytułem „Smakoterapia”, i… zaprasza w kolejną kulinarną podróż! Smakoterapia na wynos zawiera ponad 100 przepisów na wspaniałe, roślinne dania, które autorka nazywa pieszczotliwe „nawynosami”. Swoją kuchnię opiera na warzywach, owocach, kaszach, ziołach i aromatycznych przyprawach. Zafascynowana holistyczną medycyną Wschodu autorka umiejętnie łączy chińską filozofię zdrowia z rodzimymi darami natury i wymyśla przepisy, które podnoszą wewnętrzną siłę organizmu.

autor: Iwona Zasuwa
tytuł: Smakoterapia na  wynos. Odporność przez cały rok
wydawca: Wydawnictwo Edipresse