Nikogo nie trzeba przekonywać, że woda to życie. Do prawidłowego funkcjonowania potrzebujemy jej minimum 1,5 litra dziennie. Zamiast kupować wodę w plastikowych butelkach, bardziej eko jest używać baterii z filtrami. Woda z kranu może być serwowana na różne sposoby!
Dzięki opatentowanej szwajcarskiej technologii, bateria kuchenna Vital firmy Franke oczyszcza wodę perfekcyjnie i szybko. Niewielki, kapsułkowy filtr zintegrowany jest z baterią.
Filtr do wody w kuchni – dlaczego warto? Poznaj 7 korzyści
Przefiltrowana woda z kranu może być serwowana np. w szklankach Blended marki Krosno Glass. Wykonane są z krystalicznie przejrzystego, cienkiego szkła.
Karafkę H2O od Philippi warto mieć zawsze blisko siebie. Nawet przy łóżku! Ma kubeczek, który jednocześnie jest pokrywką.
Filtry do wody – jak wybrać? Poznaj korzyści, zalety i możliwości
Woda z kranu także może mieć Twój ulubiony smak! Butelka MyFlavour z Eva Solo umożliwia aromatyzowanie wody naturalnymi składnikami. Wystarczy na szpikulec nałożyć np. ogórek, seler, jabłko czy cytrynę.
Czy wiesz, że niektóre lodówki mają koszyki na butelki? Przykład: model do zabudowy IRDe 5121 Plus z EasyFresh marki Liebherr. Półkę do ustawiania koszyków umieszczono na wysuwających się łagodnie szynach teleskopowych. Chłodziarka jest cicha i energooszczędna. Doposażyć ją można w moduł SmartDeviceBox, by przenieść się w świat cyfrowych możliwości.